Elianne - hudpleier - brow shaping - medisinsk hudpleie - hollistisk hudpleie- spa terapeut - massør - aromaterapeut - mindfulness coach -  e- kopping - healing massasje - samtale terapi - elements of yoga instruktør. Hun startet Bislet bad spa i 2017 og er pr dags dato den eneste terapaut som er i salongen nå. Her kan du få personlig hudpleie og oppfølging.

Hun er utdannet ved Hudpleie akademiet i Oslo og ble uteksaminert med topp karakterer i 2015 og fikk Cidesco godkjenningen sin i 2017 og dette regnes for å være den høyeste utdanningen en hudpleier kan nå. Denne godkjenningen regnes som et kvalitets stempel i hudpleiebransjen og svært få terapeuter tilfredsstiller kravene. Tilbyr klassisk massasje med muskel terapi.

Aromaterapi massasje med eteriske oljer som har positiv effekt på nervesystemet. Ble utdannet aromaterapeut i 2009. 

Har interesse og kunnskap om hvordan eteriske oljer virker på nervesystem og ellers gir velvære. Gir klassisk massasje, knaing og muskel terapi. Healing massasje, hot stone massasje og gravide massasje. Kopping med silikon kopper og har kurs i dette fra Axelsons.  Hun kan også håndtere ulike elektriske apparater innenfor hudpleie og har godkjenning for dette alt fra laser, slanke apparater eller apparater som blir brukt i hudpleie ( ultralyd, led lys, laser, o.s.v. ) Hun har spesialisert seg innenfor kjemisk peeling og  medisinsk hudpleie Elixir. Videre har hun kurs fra Babor. Har jobbet med Decleor, Bare minerals, Elisabeth Arden pro, Matis, og Murad. Har jobbet på andre spa i Oslo. Gir gratis hudanalyse og anbefaler produker. Trives også å jobbe med mennesker og gir lavterskel tilbud innenfor samtale og rådgivning.

Driver Bislet bad spa under firma navn Abelco AS. Elianne er 39 år og har  jobbet i service sektoren i 20 år. Har 10  års erfaring som massør og 5 års erfaring som hudpleier. Hun er født og oppvokst i Bergen. Har lang erfaring innen å praktisere Yoga da mest, Klassisk, Hata yoga, Yin yoga og Flow yoga. Har lagt en del av dette på hyllen i en små barns fase og er mor til 2.

Vi satser på kvalitet og selger produkter av høy kvalitet de koster mellom 350 til 990 kr pr enhet.  Bestiller kun inn få produkter av hver sort og bestiller inn ofte så alt er ferskt. Dersom du vil ha noe som ikke er  hyllen så er det 2 dagers leverings tid fra leverandører. Dette er helt fantastiske produkter som gir resultater. 

Det er kun Elianne som er terapeut ved Bislet bad spa nå med åpningstider tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Dersom det skulle komme flere bestillinger kan vi ansette flere. Innenfor medisinsk ansiktspleie behandler hun pigment flekker, uren hud, grov hud, store porer, tørr hud, hud med eksem, akne, sorte porer, arr og har ellers kur som gir varige hud forbedringer. Bryn design og farging av vipper og bryn. Kan også være en samtale partner. Se ellers i menyen.​  Medlem av Norsk forbund for hud og kroppsterapi. Vi er også medlem av Cidesco. Ønsker du å vite mer om de ulike massasje former som vi tilbyr ? Les under behandlinger eller gå til book time. Velkommen til behandling i en moderne hudpleiesalong. Vi har fokus på kvalitet og at produktene våre er effektive. Ønsker å gi velvære, stress reduksjon, ett fint avbrekk og effektive behandlinger. Hun kan gi flere behandlinger om du ønsker å være dronning for en dag. Bli klar fra topp til tå med pedikyr, manikyr, massasje, bryn, ansiktsbehandling og voksing. Jeg gir en god pakke pris. Spa behandlinger som skrubb kan bestilles på forespørsel. Har fått gode tilbake meldinger på kjemisk peel. Mange fornøyde kunder på gravide massasje og massasje. Har " varme hender " som kan oppleves som behagelig. Har etter lang erfaring med meditasjon, yoga, mindfullness, avspenning lært å gleden av hvile og ro noe som mennesker i det moderne samfunnet praktiserer for lite. Husk på det engelske ordet " Human beeing " som betyr mennesker er men ikke human doing - menneske gjør.

Riktig balanse mellom aktivitet og hvile er viktig, og å unne seg selv massasje kan ha en sterk effekt for kroppen. Etter å ha jobbet lenge med mennesker har jeg utviklet meg og oppdaget at jeg på mange har en positiv effekt for å finne hvile og lade batteriene.

Oslo, Norway

©2017