Oslo, Norway

©2017

Elianne - hudpleier - medisinsk hudpleie - spa terapeut - massør - aromaterapeut -  elements of yoga instruktør. 

Hun er utdannet ved Hudpleie akademiet i Oslo og ble uteksaminert med topp karakterer i 2015 og fikk Cidesco godkjenningen sin i 2017 og dette regnes for å være den høyeste utdanningen en hudpleier kan nå med strenge krav. Denne godkjenningen regnes som et kvalitets stempel i hudpleiebransjen og svært få terapeuter tilfredsstiller kravene. Hun kan videre tilby klassisk massasje og aromaterapi massasje med eteriske oljer og ble utdannet aromaterapeut i 2009.  Har interesse og kunnskap om hvordan eteriske oljer virker på nervesystem og ellers gir velvære.  Kjøper eteriske oljer fra Frankrike. Gir klassisk massasje. Healing massasje, hot stone massasje og gravide massasje. Kopping med silikon kopper og har kurs i dette ved Axelsons.  Hun kan også håndtere ulike elektriske apparater innenfor hudpleie og har godkjenning for dette alt fra laser, slanke apparater eller apparater som blir brukt i hudpleie ( ultralyd, led lys, laser, o.s.v. ) Hun har spesialisert seg innenfor kjemisk peeling og er kurset av Elixir. Videre har hun kurs fra Babor. Har jobbet med Decleor, Bare minerals, Elisabeth Arden pro, Matis, og Murad. Har jobbet på andre spa i Oslo. Valgte å starte for seg selv for 2 år siden for å få erfaring som selvstendig næringsdrivende. Firma heter Abelco as.

Elianne er 39 år og har  jobbet i service bransjen, reiselivsbransjen, retaurant bransjen m.m. Hun er født og oppvokst i Bergen.

Hun får ofte kommentarer for sin dialekt og hører du er vestlending, Bergens dialekten er påvirket av omgivelser og personer i livet som har en annen dialekt så derfor tror mange at hun er vestlending, men jeg er Bergenser.

Har bodd i Oslo i 6 år og er gift og har 2 barn. De siste 2 år har hun vært på Bislet bad og drevet salongen bislet bad. Etterhvert har vi investert i bedre utstyr og massasje benk. Vi satser på kvalitet og selger produkter av høy kvalitet de koster mellom 350 til 990 pr enhet og kjøpe med hjem og hun er en autorisert forhandler. Bestiller kun inn få produkter av hver sort og bestiller inn ofte så alt er ferskt. Dersom du vil ha noe som ikke er i hyllen så er det 2 dagers leverings tid fra leverandører. Dette er helt fantastiske produkter som gir resultater.

Salongen tilbyr ikke laser men lettere elektriske apparater som frimator, led lys , vapozon, og infrarød lys og ultra lyd. Det er kun Elianne som er terapeut ved Bislet bad spa nå med åpningstider tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Dersom vi skulle få få flere bestillinger kan vi ansette flere. Innenfor medisinsk ansiktspleie behandler hun pigment flekker, uren hud, grov hud, store porer, tørr hud, hud med eksem, akne, sorte porer, arr og har ellers kur som gir varige hud forbedringer. Bryn design og farging av vipper og bryn. Kan også være en samtale partner. Se ellers i menyen.​  Medlem av Norsk forbund for hud og kroppsterapi. Vi er også medlem av Cidesco. Ønsker du å vite mer om de ulike massasje former som vi tilbyr ? Les under behandlinger eller gå til book time. Velkommen til behandling i en moderne hudpleiesalong. Vi har fokus på kvalitet og at produktene våre er effektive.

Ønsker å gi velvære, stress reduksjon, ett fint avbrekk, effektive behandlinger. Hun kan gi flere behandlinger om du ønsker å være dronning for en dag. Bli klar fra topp til tå med pedikyr, manikyr, massasje, bryn, ansiktsbehandling og voksing. Jeg gir en god pakke pris. Spa behandlinger som skrubb kan bestilles på forespørsel.Hun har fått gode tilbake meldinger på sine kjemisk peel. Mange fornøyde kunder på gravide massasje og massasje. Har " varme hender " som kan oppleves som behagelig.