Om Bislet Bad

Bislet Bad stod ferdig i 1920 som Norges første svømmehall og ble ansett som Nordens største og vakreste bad. Bygget har en flott arkitektur der det er høyt under taket og god plass. Stedet har en spesielt rolig og behagelig atmosfære.Tradisjonsrike Bislet Bad er et hverdagspa med svømmebasseng, boblebad, badstue. Badet er modernisert de siste år men marmoren på veggene, de vakre statuene, samt omkledning bodene på siden av bassenget, er bevart. Basseng område drives av Bislet bad og trening og inngang til bad og badstue er ikke inkludert i behandlingstilbudet. Drop inn koster fra 150 til 200 kr. Dette er ikke ett moderne spa, men mer historisk og en reise tilbake .

Vi skiller altså mellom bislet bad spa og bislet bad og trening som er to forskjellige aktører som ligger i gå avstand til hverandre. Badet er fredet av Riksantikvaren og moderne oppussing er ikke aktuelt da de forsøker å beholde stilen.

Bislet bad spa har inngang B på baksiden av bygget ved Hjalmar Larsens gate. Bruk kun hoved inngangen hvis du skal bruke badet først. Det er fri passasje mellom spa avdelingen og inn til bassenget Du kan bade hvis du ønsker mot billett og  betal i resepsjonen til bislet bad og trening. Dersom du spør etter Bislet bad spa i resepsjonen blir de som regel sure, og de vil ikke samarbeide. Det må vi respektere. Ring hvis noe er uklart. Hvis du ikke skal bade men rett til behandling så bruk den røde døren på baksiden av huset med ringer klokke display ring på 106 også bjelle symbolet.  Området til bislet bad spa er ett terapi fellesskap med flere selvstendige terapeuter med ulike behandlings tilbud, og det er vanlig å bestille online eller direkte via telefon. Bislet bad spa er ett AS som heter Abelco AS organisasjon nr 985830150. Bislet bad spa er i utgangs punktet en hudpleie salong med massasje tilbud og profesjonell massasje. Elianne er registrert i Brønnøysund registrene som alternativ terapeut og har utdannelse som hudpleier, spaterapeut , kroppsterapeut, aromaterapeut. Har også lang erfaring innenfor yoga og har utdannelse som elements of yoga instruktør. Derfor kan hun anbefale deg øvelser etter behandlingen.

Vi har nets betalings terminal som tar visa, mastercard, bak aksept og vipps.

Velkommen !

Oslo, Norway

©2017