Kroppsbehandlinger

Informasjon om massasje I aromaterapi  kroppsterapi

 

Priser 490 - 790 - 1090 kr for massasje.

Vi har ett bredt utvalg av terapi former. Er du usikker på hva du skal bestille så velg klassisk massasje.   

Ønsker du ultimat velvære så hvorfor ikke prøve aromaterapi hvis du vil prøve noe nytt.

Litt om massasje hva er det ? Øker blodsirkulasjonen i huden øker tilførsel av nødvendige næringsstoffer og O2. Avfallsstoffer og CO2 i bindevevet føres bort. Det gir økt lymfe sirkulasjon. Stimulerer fibroblast cellene i huden bidrar til at elastisiteten, styrken og cellefornyelsen øker. Massasje øker blodsirkulasjonen i musklene. Øker tilførsel av nødvendige næringsstoffer og avfallsstoffer i musklene fjernes bedre. Løser opp muskelspenninger og musklene varmes opp og slapper av og krampe og stivhet reduseres. Øker elastisitet og bevegelighet i musklene. Dette er årsaken til at idrettsutøvere ofte bruker massasje både før og etter trening. En anstrengt muskel restituerer seg raskere ved massasjebehandling, og kan derved trenes mer effektivt. En skadet muskel kan ved massasje holdes i bedre form under skadeperioden og derved gi forkortet rehabilitering tid. Massasje hjelper muskel-vene-pumpen. Er derfor fantastisk for gravide å få drenert beina når muskel vene pumpen blir redusert av trykk. Elianne gir Gravid massasje og har fått veldig gode tilbake meldinger på dette. Blodårene utvider seg og øker blodtilførselen til vev. O2 og næringsstoffer når bedre frem til kroppens vev. avfallsstoffer og CO2 transporteres lettere vekk fra vev og til utskillings organene i kroppen( lever og nyrer ). Overflødig vevsvæske transporteres lettere vekk. Øker transporten av andre stoffer i blodet.(f.eks hormoner, varme, hvite blodceller) 

Øker lymfesirkulasjonen øker fjerning av overflødig vevsvæske øke utskillelsen av avfallsstoffer. sette i gang prosessen i lymfeknutene øker transporten av ulike stoffer. f.eks fett. 

Fordøyelsessystemet reagerer raskt på stress, spenninger. Massasje reduserer stress og bidrar dermed til at fordøyelsen bedre kan redusere forstoppelse og luftplager. Bedre peristaltikken i tarmene.  Øker blodsirkulasjonen til magemusklene. letter forbedrer fordøyelsen. øker transport av blod til lever. Massasje hjelper Immunforsvaret undersøkelser viser at nivåene av stresshormonet kortisol synker under massasje pga økt oksytocin ( velvære hormon ) Økt sirkulasjon av hvite blodceller. Økt prosess inne i lymfeknutene. I skjelettsystemet  øker blodsirkulasjonen til leddene øker bevegeligheten. Øker transporten av stoffer til knoklene som de trenger. (f.eks kalsium, proteiner, jern og næringsstoffer)  Massasje er bra for nervesystemet og stimulerer de sensoriske reseptorene i huden og det underliggende vevet. Jobber i det parasympatiske system. Beroligende / avslappende på nervene. Stimulere andre sanser som f.eks lukt.

Økt blodgjennomstrømming til hjernen gir bedre konsentrasjonsevne og mindre irritabilitet.  Massasje er smertedempende. pga sin muskelavslappende og sirkulasjonsøkende virkning. 

Den økte sirkulasjonen vil bidra til at væske og avfallsstoffer fraktes til nyrer også fra bindevev som ofte lagrer store mengser avfall stoffer, derfor er alle massasje former også med på å gi en detox. På den måten bidrar massasje til at avfallstoffer mer effektivt fraktes ut av kroppen og øker vannlatingen, husk derfor å drikke mye vann etter behandling og avstå helt fra alokohol 24 timer for å få maks utbytte. Massasje Frigjør lykke hormoner Massasje fremmer avslapning. Øker utskillelsen av oksytocin det såkalte kjærlighets – og avslapning hormonet. Dette igjen kan redusere angst og gi ro i kroppen. Det roer sinnet, reduserer stress, senker blodtrykket og hever smerteterskelen.  Pusten blir roligere, kroppen skiller ut endorfiner som skaper velbehag og lindrer smerte. 

Aromaterapi En mild og meget behagelig oljemassasje over hele kroppen. Både kroppens fremside, bakside og ansiktet vil bli massert. Du ligger god og varm under teppet, kun den delen som blir massert er fremme. Det blir brukt eteriske oljer i behandlingen, spesielt laget for hver enkelt klient. De eteriske oljene absorberes via hud og gjennom nesen. Oljemolekyler trenger inn i nervesystemet via blodet og påvirker den psykiske og fysiske tilstanden. Aromaterapi er en mild massasjeform og passer for alle. Man blir myk og god i huden og veldig avslappet etterpå. Hvilke oljer som blir brukt varierer. Vil du ha en beroligende effekt eller mer oppkvikkende effekt.

Lavendel olje gir enormt velbehag og er veldig populær å bruke i aromaterapi. Den blandes ofte med andre oljer som lime, sitron gress eller sandel tre. Det er aroma terapauten som setter sammen en olje blanding etter en kort samtale før behandlingen. Bislet bad spa kjøper inn eteriske oljer fra Frankrike.

Massasje kan hjelpe med stress reduksjon, avspenning og dypere pust, reduksjon av muskulær anspenthet.

Ta stress i hverdagen på alvor og sett av en time til massasje.

Elianne har fått veldig gode tilbake meldinger på sitt arbeid har massert side 2008. Har den fått tilbake meldinger på smerte lindring og at smerter i kroppen blir mindre. Har også fått tilbake meldinger på at hun har " varme hender " og kanskje litt evner som healer, men er som teraput mest opptatt av å gi en god massasje også kan eventuelt healing komme som en bonus.

 

Kopping

 

Gammel legekunst som benytter silikon sugekopper for å øke sirkulasjonen og påvirke bindevev i muskler. Skiller ut slag / avfall stoffer i bindevevet. Blodsirkulasjon blir forbedret. Effektivt ved celulitter. Sugekopper skaper en vakumeffekt undertrykk som påvirker bindevevet helt inn til festet av muskelen. Kan benyttes ved muskelspenninger og senebetennelser. Virker beroligende og gir velbehag. 10 min med kopping tilsvarer 30 min med massasje. Økt blod sirkulasjon gir økt næring opptak. Blodsirkulasjonen øker og bidrar til å transportere bort slag produkter i bindevevet. Brukes for å øke velvære, og muskelspenninger. Ellers effektiv detox eller mot cellulitter. Behandlingen er ikke statisk som ved glass kopper, men dynamisk der koppene blir ført i ett system som også hjelper lymfe systemet. Det føles behagelig og avslappende. Dersom jeg øker trykker kan det være litt vondt på musklene men mange liker dette fordi de føler økt effekt av behandlingen. Vi tester alltid trykket og avklarer hva som passer. Les gjerne mer om kopping på www.axelssons.no - hvor jeg tok mitt kurs.

Husk at vi også har ansikts kupping.

 

Voksing

Profesjonell fjerning av hår med voks er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter flere behandlinger blir hårveksten svakere og mykere. Fordelen er at du er helt hårfri på kort tid og at vi fjerner hår ved roten. Vi anbefaler å gjenta behandlingen etter ca. 4 uker, og tilpasses ansikt og kropp. Informasjon ved å trykke på book time på booking siden vår. Etter voksing skal du ikke sole deg eller trene. Dette for å ikke irritere hårsekkene. Ved inngrodde hår brukes en peel pad med fruktsyrer. Selges i salong. 

Oslo, Norway

©2017