Nyheter !

Elixir cosmecauticals har fått mer spesifikke peeling program som er nytt denne høsten !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nytt på Bislet bad spa er Led lys behandling.

LED-lys er en ny behandling, også kalt LLLT (Low-Level Laser Therapy), som øker blodtilførselen til huden ved å

stimulere dannelsen av nye blodkar og erstatte skadede celler i blodårene.
Gjennom LED-lysbehandling kommer det mer energi til hudcellene. Dette gjør at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer, og kvitter seg med avfallsstoffer raskere. Behandlingen passer for absolutt alle med ulike indikasjoner. Dette er også en fantastisk kombinasjonsbehandling sammen med en vanlig ansiksbehandling. Behandlings tiden blir da 20 minutter lengre. Denne masken brukes i alle ansikt behandlinger på 90 minutter og ellers etter avtale med hud terapeuten.

LED-lys er en fin behandlingsmetode for:

 • Rosacea

 • Rødhet og irritasjon

 • raskere sær healing

 • Akne

 • Arr

Dette er en behagelig behandling som tar rundt 20 minutter å gjennomføre. De fleste slapper av og sovner. Huden blir hverken rød eller varm etter behandlingen. LED-lysterapi brukes alene eller som en del av ansikt behandlingen.

Denne behandlingsmetoden har fire bølgelengder med spesifikke effekter:

Rødt lys: Fremmer regenerering av hudcellene og øker blodsirkulasjonen. Det røde lyset er smertelindrende og aktiverer aktive ingredienser.

Blått lys: Bryter ned aknebakterier og virker hemmende på talgkjertlene. Det blå lyset forebygger infeksjoner og reduserer akne utbrudd.

Grønt lys: Er beroligende og forebygger hudens sensitivitet.

Gult lys: Roer ned rødhet og reduserer sprengte blodkar.

Apparatet er ikke komt enda og vil komme i slutten av Oktober.

NYE ETERISKE OLJER TIL AROMATERAPI

Salongen har i sommer også kjøpt inn flere nye eteriske oljer med høy kvalitet fra Frankrike og disse vil bli brukt og blandet i organisk mandel olje ved bestilling av en Aromaterapi behandling, hvilke oljer som passer for deg vil bli bestemt utifra en kortere konsultasjon. Duft terapi og oljen virker positivt på nervesystemet, og for eksempel en beroligenede eller stimulerende effekt kan oppnås. Ulike oljer har ulike formål.

Kampanje på kjemisk peel kun kr 490 kr frem til sommeren alle typer, super kampanje. Helt lik behandling som på Beths og andre kjente salonger i Oslo, og vi har de samme produkter og kurs og utføerer behandlingen til halve prisen. Det er på grunn av høy konkurranse at BBS velger å kutte prisene drastisk for å få de mest fornøyde kundene. Bestill time nå, og dette er en sjelden mulighet til å kunne ha flere penslinger i løpet av vinteren og å oppnå varige hud forbedringer. Det er Elianne som driver salongen som gjør alle behandlinger.

De kjemiske peeling salong produkter kommer nå i ny embalasje med nye navn og nytt innhold. Tidligere skilte vi mellom mandel peel og glycol peel i prosent og ph. Mandel peel og retinex 11 % er ikke forandret på, men de nye peling programmene er mer spesifikke og heter Anti age peel. Anti pigment plus peel. Dette får å få bedre resultater og enda bedre resultater sammen med våre hud program som baserer seg på at du bruker hjemme produkter. Anbefalt er å prøve en kur på 6 behandlinger, men en behandling vil gi resultat men ikke en permanet hudforbedring som ved flere behandlinger der huden gradvis blir forandret til en glattere og yngre hud.

Vi bruker forskjellige styrker av kjemisk peeling til å behandle ulike hud tilstander som rynker, arr, grov hud, grove porer og misfarging, inkludert hormonell pigmentering, fregner og aldersflekker.
Behandlingen går ut på å fjerne det øverste døde hudlaget for å fremme vekst av ny hud. Når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden, vil de døde hudcellene bli eksfoliert. Når syrene får virke i hudens øverste lag, stimuleres hudens egen kollagen produksjon, og hudoverflaten blir ny, fast og stram. Den nye pigment plus behandlingen passer perfekt til de som vil jobbe med solskader eller pigmenteringer også her finnes det spesifikke og målrettet hjemme produkter som brukes for å oppnå best resultat. Dette kan være ett rimligere alternativ til laser og vil kunne påvirke celle komunikasjonen din på en mer langvarig måte.

Vi har flere hjemme program til hjemme bruk og de heter hudprogram ungdom, hudprogram anti age, hudprogram menn eller hudprogram til Anti age. Mulighetene er mange og det er også mulig å kjøpe ett og ett produkt ettersom det passer lommeboken, du må ikke kjøpe alt samtidig. Du kan få del betale hjemme program hvis du kjøper klippe kort på kur. Kur med 5 behandlinger koster hos konkurentene alt fra 4500 kr, og på Bislet bad spa er det kampanje på salg av kur til kun kr 3000 kr og da får du i tilegg en gratis rygg og nakke behandling. Du vil kunne farge og forme dine bryn ved hver behandling for kun 300 så da får du gjort flere behandlinger samtidig.

1 behandling med medisinsk kjemisk peel koster hos konkurentene mellom kr 890 og 1200 kr, og Bislet bad spa tilbyr helt lik behandling med de samme produkter til kun kr 490 kr frem til januar.

Kampanje på Gelish av merkene Gelish de herdes i UV lampe og den sitter på i over 2 uker. Koster kun 490 kr i sammenheng med en ansikts behandling. Få også på tærne dine kun 500 kr. Du får tilbud på å lakke neglene med Gelish ut året.

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Instagram Social Icon

Oslo, Norway

©2017