Elixir Cosmeceuticals er en egen produktserie fra Cosmedica, og den er satt sammen og utviklet av norske hudleger. For å alltid oppnå høyeste kvalitet på alle produkter jobber de med ulike produsenter, som alle har meget høy kompetanse innen aktive og dokumenterte virkestoffer. Det er spesielt viktig at virkestoffene som brukes i produktene har en virkning som er dokumentert gjennom forskning. Dette er våre kunders garanti for at Elixir leverer det beste innen moderne hudpleie. Bislet bad spa utfører kjemisk peeling ved penslinger i forskjellige grader, enten med mandelsyre eller glycolsyre. De har nylig lansert ett nytt peeling system som heter anti age peel og anti pigment plus peel. Det betyr at de jobber mer målrettet på diss områder og alle virkestoffer forsknings baserte. Dette kan alle prøve, fordi vi tilpasser nivå og styrke. Ved salongbehandlinger med produkter fra Elixir vil det bli en varig forbedring av huden. Elixir produkter og salongbehandlinger gir synlige og merkbare resultater for rynker, ujevn hudtone, sensitiv hud, tørr hud, Acne, uren hud og sorte prikker. Solpåvirket hud, pigmentforandringer, rød og irritert hud og normal hud. Ettersom produktene er en blanding av kosmetiske og farmasøytiske ingredienser, har de biologiske og aktive virkestoffer med høy konsentrasjon og de har til hensikt å gi resultater og effekter opp mot samme nivå som medisinske produkter og er mediskinsk hudpleie.

På denne måten skiller cosmeceuticals seg fra ordinære hudpleieprodukter. Dette stiller også høy krav til behandling og veiledning, noe som tilbys av Bislet Bad Spa. Elixir Cosmeceuticals selges bare hos forhandlere med fagutdannet personell som kan levere den forventede kvaliteten og kunnskapen. Serien er satt sammen med produkter av riktig konsentrasjon av dokumenterte virkestoffer. Nevner noen av virkestoffer i litt tilfedig rekkefølge A vitamin, glykolsyre, antioksidanter , enzymer, peptider,  vitamin c, niacinamide , salizylsyre, grønn te. Elixir sine produkter funker og vi har også inne kremer med solfaktor til sommeren. Hjemme produkter sammen med salong produkter kan gi en varig hudforbedring. Bislet bad spa følger deg opp fra a til å om du ønsker å ta ett program med 6 behandlinger. Du kan når som helst både ringe eller male Elianne som følger deg opp. Kjøper du hjemme produkter blir resultatet mer effektivt og det er en invistering i en hudforbedring i sammenheng med en kur som er ett alternativ til kosmetiske inngrep og laser. Det er overaskende hva du kan oppnå med disse cellekomuniserende kremene som har dokumentert effekt, og jobber i cellen på nano teknologi nivå. Det er veldig avanserte produkter og hudpleieren veileder deg gjerne ved kjøp. Kjøper du produkter for 2000 kr får du ett gavekort på kjemisk peel som du kanskje kan gi i julegave til noen eller bruke selv. Vi selger frem til jul kjemisk peel med Elixir til kun 590 kr pr behandling, og en kur 6 ganger for kun 3300 kr. Dersom man samtidig vil få formet og farget brynene dine samtidig påløper kun 200 kr ekstra for det i behandlingen. Dersom du vil behandle flere områder enn kun ansikt, foreksempel hender, decolite, eller en uren rygg, så fikse vi dette også.

Dette er once in a life time mulighet til å kunne se og være med på en kur av 6 ganger i en profesjonell salong utført av ekspert på kjemisk peel til denne prisen. Du blir fulgt opp hele vegen. Resultater vil du se og det kan jeg garantere men da må du også følge de rutiner det blir instruert om også gjerne bruke hjemme produkter, kanskje en rens og niactil til å begynne med og jeg garanterer da vil du gjerne også prøve mer spesifike og målrettede produkter når du ser, ja det funker. Velkommen til behandling i hyggelige lokaler på Bislet bad, men en hyggelig atmosfære og avslappende musikk. Bare let go og slapp av i behandlingen. Elianne er eksperten som fikser huden din og du slapper av. Det blir mindre pigmenteringer, mindre porer, mindre grov hud, huden vil se yngre ut. Cellefornyelsen øker, og generelt alt blir bedre.

Kjenner du en ungdom eller noen andre som har blitt rammet av akne eller urenheter ? Send de til meg.

Kun 1 behandling gir resultat, det kan virke hemmende på selvtillit. Send personen til meg.

Sist men ikke minst spre ordet så flere kan komme og benytte seg av dette unike tilbudet.

Velkommen til proff hudpleie.

Oslo, Norway

©2017