Babor er et tysk selskap med over 60 års erfaring innen pleiende kosmetikk for personlig hud og kroppspleie. Merket kjennetegnes av seriøsitet og kvalitet. Konsernet har en streng kvalitetskontroll i alle produksjonsledd fra råvarer til ferdig produkt. Ingen parabener og ikke testet på dyr. Babor tar miljøvennlige hensyn og er organiske. Produktene er veldig populære over hele verden og det viser at produktene er gode.

Bislet Bad Spa tilbyr profesjonell ekspertise og kunnskap for at kunden skal få de beste individuelle resultatene. Vi bruker de populære Babor-ampullene i behandlingen og selger disse. Disse gir en eksklusiv hudpleieopplevelse med øyeblikkelig og god effekt, og behandlingen tilpasses hver kunde. Vi har ett godt utvalg av produkter til bruk i behandling og flere ulike kremer i Skinovage serien. Vi har også spesial masker til salong . Kremene er komplekse og rik på antioksidanter, peptider, lipider, vitaminer og mineraler. Produktene er klinisk bevist å ha en virkning på huden. Vi har pleiende og gode anti age kremer, kremer til uren hud, og ett bredt tilbud av kremer å tilby våre kunder med aktive virkestoffer. Prisene for våre kremer i skinovage serien ligger på fra 590 kr til 840 kr. Vi vil også på sikt ta inn mer av linjen essential care fra Babor som tilbyr høy kvalitet til lav pris.

Bislet bad spa er en aut. forhandler av disse fantastiske produktene som også er forskningsbaserte med dokumentert effekt.

Oslo, Norway

©2017